一般信息

本网页提供关于以下方面的其他信息:礼宾和联络处的工作,以及该处为与其联络的常驻代表团、观察员和其他办事处所提供的服务。

 

联合国旗典

 

联合国实体

 

停车场管理股

 

美国常驻联合国代表团

The Flag of the United Nations was created on 20 October 1947. Its use is regulated by the United Nations flag code and regulations. The design of the UN emblem was approved on 7 December 1946, it embraces a map of the world inscribed in a wreath consisting of crossed branches of the olive tree.
 

联合国旗帜于1947年10月20日确定;它的使用由《联合国旗典和条例》规定。1946年12月7日,联合国会徽的设计得到批准,会徽中交叉的橄榄枝花冠环绕着世界地图。

 

来源:联合国照片/John Isaac摄